Szállítás     Garancia     ÁSZF     Adatkezelés     Üzletszabályzat                                                                                                                                                     

 

 

 

akciós shoei bukósisak

Szállítás


A megrendelt terméket a megrendelés fogadásától számított 3-8 MUNKANAPON belül házhoz szállítjuk. Egyes termékeknél a szállítási határidő hosszabb lehet, ebben az esetben Önt feltétlenül tájékoztatjuk.

A megrendelt árut a futárszolgálat kézbesíti. Amennyiben még sem tartózkodott a kiszállítás napján a megadott címen, értesítőt hagynak és megpróbálják felvenni Önnel a kapcsolatot.

Szállítási költségeink a Magyar Posta díjszabása alapján történik. A díjak csomagonként értendő. Kivételes esetekben, amikor a termék mérete vagy súlya azt indokolttá teszi, extra szállítási költséget számítunk fel, amelyről tájékoztatjuk. A futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. Amennyiben a szállításról áfás számlát kér, azt legyen szíves előre jelezze felénk.

Kérjük megrendelés esetén, lehetőség szerint adjon meg telefonos elérhetőséget is, ezzel is könnyítve a csomag mielőbbi megérkezését. A megadott számon, csak a szállítás kapcsolatban felmerülő ügyben keressük, azon semmilyen ajánlattal nem zavarjuk.

A kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8 és 18 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt csomagot (például munkahely). Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei azonban minden esetben Önt terhelik. Csomagolási díjat nem számolunk fel.
A futárszolgálat hibájából bekövetkező késedelemért felelősséget nem vállalunk.

Legkeresettebb bukósisakok