Szállítás     Garancia     ÁSZF     Adatkezelés     Üzletszabályzat                                                                                                                                                     

 

 

 

akciós shoei bukósisak

 

 

Shoei GT-Air bukósisak


A japán prémium bukósisak gyártó 2013-as sportos új túrakupakja az agresszív, modern dizájnú héjban a legmodernebb bélést/szellőzést egy lehajtható napszemüveggel ötvözte, zárt sisakban most először. Ismét egy maradandót gurított a Shoei - bemutatták a GT-Airt, azt az új, univerzális felépítésű sporttúra bukót, amivel, igazából, kisebb-nagyobb mértékben az összes többi zárt sisakjuknak egycsapással házon belüli konkurenciát állítottak...

bővebben >>

 

 

Shoei Neotec bukósisak


A Shoei Neotec bukósisakja a számtalan újítása közül a 270%-kal jobb szellőzés, a beépített napellenző, és a teljesen kivehető bélés a legfigyelemreméltóbb. Emellett a sisak állcsatja is modernebb lett.

Kiváló minőség és páratlan kényelem...

bővebben >>

Shoei J-Cruise bukósisak


A tűző napsugarak a nap minden szakában fáraszthatják a szemet. A J-Cruise füstszínű „QSV-1 Sun Viso” típusú napellenzővel van ellátva mely a lehető legkisebb torzítással védi a szemet az erős napsugárzástól és egyszerű mozdulattal nyitható és csukható az időjárás változása esetén vagy az alagutak gyors fényviszonyi változásai miatt. Ez egy innovatív nyitott sisak amiben a szem könnyen alkalmazkodik a változó körülményekhez.

bővebben >>